Wij vragen

Je bent 16 jaar of ouder

Aanstekelijk enthousiasme

Communicatief sterk

Je houdt van lekker eten

    Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar, inclusief de zaterdagen

Je bent direct beschikbaar

Wij bieden

Salaris conform CAO op basis van jouw leeftijd

Minimaal 8 uur per week

Korting in de winkel

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Ruig wild & gevogelte
Zuideinde 235, Oostzaan

Voorbeeld van een werkdag

Heb jij nog geen bijbaan?

Wees er dan als de kippen bij, want wij zoeken een zaterdag verkoopmedewerker!

Voor onze winkel in Oostzaan zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. Als grootste poelier van Nederland hebben we een uitgebreid assortiment van kip, kalkoen en andere wild en gevogelte producten te bieden.

Met jouw positieve instelling ben je in staat om de mensen die de winkel bezoeken enthousiast te maken over onze producten. Je denkt daarbij goed mee met de klant en geeft gevraagd en ongevraagd advies over ons assortiment. Dit allemaal met het doel om de klanttevredenheid hoog te houden. Bovendien breng je mensen ook op ideeën om eens een van onze andere producten te proberen.

De focus van je verkoopactiviteiten ligt op de producten die vers (onverpakt en voorverpakt) in de schappen liggen, maar het zal zeker ook voorkomen dat je een bestelling op maat klaarmaakt. Je houdt de voorraad van onze producten in de schappen en de vitrine bij, waarbij je goed let op de houdbaarheidsdatum.

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik, maar via de winkel in Oostzaan verkopen we onze producten ook aan particulieren. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!.

Heb je interesse?

Stuur dan snel een mailtje naar hr@ruig.nl of bel even met Mike op het nummer 075 – 684 73 73. Je kunt natuurlijk ook gewoon even binnenlopen bij onze winkel aan het Zuideinde 235 Oostzaan.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.