Wij vragen

MBO werk- en denkniveau

Je krijgt energie van adviseren en verkopen aan professionele klanten

Je bent ondernemend en representatief

Je hebt affiniteit met versproducten en horeca

Je werkt graag zelfstandig en bent proactief

Je past binnen de cultuur van een familiebedrijf

Wij bieden

Een marktconform salaris

40 uur per week
37,5 uur na verrekening ATV

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Sligro Utrecht
Perronlaan 1
3534 BG Utrecht

Voorbeeld van een werkdag
(klik om te vergroten)

Wij zijn

Koninklijke Ruig, met hoofdkantoor in het Noord-Hollandse Oostzaan en te vinden in Sligro-vestigingen in heel Nederland, bestaat als familiebedrijf al 130 jaar. We zijn leverancier van een specialistisch en ambachtelijk assortiment in wild en gevogelte met een hoog kwaliteitsniveau. Bij ons kan zowel de bewuste consument als de foodprofessional terecht voor de voeding van de toekomst. Historie, ambacht en actuele kennis dienen hierbij als basis voor de ontwikkeling van het aanbod.

Jouw werkzaamheden

Zoek je een ondernemende en zelfstandige baan als vers-specialist binnen de Sligro, waarin je zelf de winkel kan runnen voor alle wild en gevogelte? Heb jij ervaring met werken in een slagerij, traiteur of bij een horeca-onderneming? Lees dan snel verder!

Als grootste poelier (vleesspecialist) van Nederland hebben we een uitgebreid assortiment kip, kalkoen en andere wild- en gevogelteproducten te bieden. In de winkels die wij hebben in de groothandel vestigingen van Sligro, heb je te maken met een breed scala aan klanten. Van food-professional tot hobby-kok. Jouw winkel dient als belangrijke “voorraadschuur” voor de lokale horeca, waarbij je met jouw enthousiasme en advies de ondernemers echt verder kan helpen. Je geniet van “relaxte” werktijden tussen 8:00-17:00 uur (echter nagenoeg nooit op zondag) met uitzondering van de koopavond.

Help jij mee heel Utrecht te veroveren en de horeca lekker te maken voor onze poeliersartikelen? Graag gaan we samen met jou deze uitdaging aan. Sligro Utrecht is relatief nieuw maar staat zeker al bekend om kwaliteit. Samen met de vakslagers en andere vaksepecialisten zijn we klaar om nog meer klanten te kunnen bedienen.  Samen de toekomst tegemoet, met groei voor iedereen. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw kwaliteiten in kan zetten om met begeleiding te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf, dan kan dit wel eens de nieuwe werkkring zijn die jij zoekt!

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 73.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  160

  medewerkers

  131

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd