Wij vragen

Communicatief sterk

Drive om te verkopen

Verantwoordelijkheid durven nemen

Affiniteit met wild en gevogelte

Je bent zelfstandig en proactief

Beschikbaar op de zaterdagen

Wij bieden

Een marktconform salaris

40 uur per week
37,5 uur na verrekening ATV

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Sligro Roosendaal
Leemstraat 3
4705 RT Roosendaal

Voorbeeld van een werkdag

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!

Jouw werkzaamheden

Voor onze shop-in-shop binnen Sligro Roosendaal zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke en gemotiveerde verkoopspecialist.

Zoek je een ondernemende en zelfstandige baan binnen de dynamische omgeving van vers, waarin je zelf de winkel kan runnen? Heb jij ervaring met werken in een slagerij of horeca-onderneming? Lees dan snel verder!
Als grootste poelier van Nederland hebben we een uitgebreid assortiment kip, kalkoen en andere wild- en gevogelteproducten te bieden. In de winkels, die wij hebben in de groothandel vestigingen van Sligro, heb je te maken met een breed scala aan klanten. Van food-professional tot hobby-kok. Jouw winkel dient als belangrijke “voorraadschuur” voor de lokale horeca, waarbij je met jouw enthousiasme en advies de ondernemers echt verder kan helpen. De winkels zijn 6 dagen geopend (soms ook op feestdagen) tussen 8:00 en 17:00 uur met uitzondering van de koopavond.

Het gezellige team van Sligro Roosendaal heeft service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Door de regelmatige terugkeer van de klant blijkt de waardering hiervoor.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw kwaliteiten in kan zetten om samen te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf, dan kan dit weleens de nieuwe uitdaging zijn die je zoekt.
Mocht je nog geen specialist zijn, dat is geen enkel probleem! Wij geven je de juiste tools om dit wel te worden.

We kijken ernaar uit, kennis met je te maken!

In verband met jouw inzet op zaterdag zal een vrije dag doordeweeks in overleg worden bepaald.

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 73.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  135

  medewerkers

  130

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd