Wij vragen

MBO werk- en denkniveau

Je krijgt energie van adviseren en verkopen aan professionele klanten

Je bent ondernemend en representatief

Je hebt affiniteit met versproducten en horeca

Je werkt graag zelfstandig en bent proactief

Je past binnen de cultuur van een familiebedrijf

Wij bieden

1.850 – 2.000 euro per maand
o.b.v. fulltime werkweek

6 tot 12 uur per week

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Sligro Hilversum
Polderweg 1
1446 AA Purmerend

Voorbeeld van een werkdag
(klik om te vergroten)

Wij zijn

Koninklijke Ruig, met hoofdkantoor in het Noord-Hollandse Oostzaan en te vinden in Sligro-vestigingen in heel Nederland, bestaat als familiebedrijf al 130 jaar. We zijn leverancier van een specialistisch en ambachtelijk assortiment in wild en gevogelte met een hoog kwaliteitsniveau. Bij ons kan zowel de bewuste consument als de foodprofessional terecht voor de voeding van de toekomst. Historie, ambacht en actuele kennis dienen hierbij als basis voor de ontwikkeling van het aanbod.

Jouw werkzaamheden

Voor onze shop-in-shop binnen Sligro Purmerend zijn wij opzoek naar een klantvriendelijke en gemotiveerde part-time verkoopmedewerker. Als weekendkracht werk je met met onze kwalitatief mooie wild en gevogelte producten. Daarnaast heb je veel klantencontact en werk je in een gezellig team! Meer uren werken behoort tot de mogelijkheden, op basis van beschikbaarheid en ervaring. Zoek jij een leuke part-time baan of een bijbaan naast je studie en ben jij zaterdag overdag beschikbaar? Dan kun je bij ons aan de slag!

De poeliers en slagerijafdeling zijn samen één afdeling in Purmerend, waarbij ieder zijn specialiteit heeft. Altijd collega’s om je heen, vakspecialisten, waarbij naast verkoopplezier ook de collegialiteit ervan afstraalt. Samen voor een tevreden klant!

Sta jij je mannetje daarin, want regelmatig zullen ze je op de korrel nemen. Juist hierdoor voel je direct hoe de onderlinge sfeer is, en de klant merkt dat ook: gezelligheid in de groothandel van Purmerend. Spreekt je dat aan?

Je komt onder de begeleiding van onze poelier Hein, een ervaren poelier met een gezonde dosis nuchterheid en een Noord-Hollandse werkmentaliteit. Met veel plezier leert hij je de kneepjes van het vak.

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 73.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  135

  medewerkers

  130

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd