Wij vragen

Communicatief sterk

Drive om te verkopen

Verantwoordelijkheid durven nemen

Affiniteit met versproducten en horeca

Je bent zelfstandig en proactief

Beschikbaar op de zaterdagen

Wij bieden

Een salaris tussen € 1,995,- en € 2.600,- bruto per maand o.b.v. een fulltime basis

24 – 32 uur per week
22,5 uur of 30 uur na verrekening ATV

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Sligro Haarlem
Jan van Krimpenweg 11
2031 CE Haarlem

Voorbeeld van een werkdag

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!

Jouw werkzaamheden

Zoek je een ondernemende en zelfstandige baan binnen de dynamische omgeving van vers, waarin je zelf de winkel kan runnen? Heb jij ervaring met werken in een slagerij of horeca onderneming? Lees dan snel verder!

Als grootste poelier van Nederland hebben we een uitgebreid assortiment van kip, kalkoen en andere wild en gevogelte producten te bieden. In de winkels, die wij hebben in de groothandel vestigingen van Sligro, heb je te maken met een breed scala aan klanten, van Food professional tot hobby-kok. Jouw winkel als belangrijke “voorraadschuur” voor de lokale horeca, waarbij je met jouw enthousiasme en advies de ondernemers echt verder kan helpen. De winkels zijn 6 dagen geopend (en soms ook op feestdagen) tussen 8:30 en 17:00 uur met uitzondering van de koopavond.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw kwaliteiten in kan zetten om samen te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf, dan kan dit weleens de nieuwe uitdaging zijn die je zoekt.

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 73.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  175

  medewerkers

  132

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd