fbpx

Wij vragen

Communicatief sterk

Drive om te verkopen

Verantwoordelijkheid durven nemen

Affiniteit met wild en gevogelte

In staat om zelfstandig te werken

Beschikbaar op zaterdag en zondag

Wij bieden

1.850 – 2.450 euro per maand
o.b.v. fulltime werkweek

24-40 uur per week

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

De Kweker
Centrale Groothandelsmarkt 183
1051 KM Amsterdam

Voorbeeld van een werkdag

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!

Jouw werkzaamheden

Wil jij je commerciële talent inzetten en tegelijkertijd al je culinaire fantasie gebruiken? Wil je met hoogwaardige vleesproducten werken van de grootste poelier van Nederland? Dan helpen wij je uitgroeien tot een commerciële poelier en autoriteit voor de regio van vooral de horeca. En dat met werktijden die liggen tussen 6.00 uur en 18.00 uur, dus geen horecatijden (uitgezonderd de koopavond).

Wij zoeken die spontane collega die met ons die uitdaging aangaat. Staat de klant bij jou ook bovenaan? En ben je niet bang te “ondernemen” met begeleiding? Dan is dit je kans op een zelfstandige functie met collega’s in het hele land.

Wij zijn zowel op zoek naar fulltime als parttime collega’s. In verband met je inzet op zaterdag en/of zondag zijn de vrije dagen doordeweeks in overleg.

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 73.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  175

  medewerkers

  129

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd