Wij vragen

MBO werk- en denkniveau

Je krijgt energie van adviseren en verkopen aan professionele klanten

Je bent ondernemend en representatief

Je hebt affiniteit met versproducten en horeca

Je werkt graag zelfstandig en bent proactief

Je past binnen de cultuur van een familiebedrijf

Wij bieden

1.995 – 2.600 euro per maand
o.b.v. fulltime werkweek

24-32 uur per week

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Sligro Almere
De Huchtstraat 12, 1327 EB Almere

Voorbeeld van een werkdag
(klik om te vergroten)

Wij zijn

Koninklijke Ruig, met hoofdkantoor in het Noord-Hollandse Oostzaan en te vinden in Sligro-vestigingen in heel Nederland, bestaat als familiebedrijf al 130 jaar. We zijn leverancier van een specialistisch en ambachtelijk assortiment in wild en gevogelte met een hoog kwaliteitsniveau. Bij ons kan zowel de bewuste consument als de foodprofessional terecht voor de voeding van de toekomst. Historie, ambacht en actuele kennis dienen hierbij als basis voor de ontwikkeling van het aanbod.

Jouw werkzaamheden

Zoek je een ondernemende en zelfstandige baan binnen de dynamische omgeving van vers, waarin je zelf de winkel kan runnen? Lees dan snel verder!

Als grootste poelier van Nederland hebben we een uitgebreid assortiment kip, kalkoen en andere wild- en gevogelteproducten te bieden. In de winkels, die wij hebben in de groothandel vestigingen van Sligro, heb je te maken met een breed scala aan klanten. Van food-professional tot hobby-kok. Jouw winkel dient als belangrijke “voorraadschuur” voor de lokale horeca, waarbij je met jouw enthousiasme en advies de ondernemers echt verder kan helpen. De winkels zijn 6 dagen geopend (soms ook op feestdagen) tussen 8:00 en 17:00 uur met uitzondering van de koopavond.

In Almere is de poeliersafdeling gecombineerd met de slagerij, waar de werkvreugde en gezelligheid vanaf spat. Hoe leuk is het om gezamelijk de klant te voorzien met een mooi stukje vlees? Door de regelmatige terugkeer van de klant blijkt de waardering hiervoor ook wel. Het dolletje met de klant wordt enorm gewaardeerd, dit is karakteristiek voor de vestiging in Almere. Mocht je nog geen specialist zijn, dat is geen enkel probleem! Wij geven je de juiste tools om dit wel te worden. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw kwaliteiten in kan zetten om samen te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf, dan kan dit weleens de nieuwe uitdaging zijn die je zoekt.

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 73.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  175

  medewerkers

  132

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd