Wij vragen

MBO werk- en denkniveau

Je krijgt energie van adviseren en verkopen aan professionele klanten

Je bent ondernemend en representatief

Je hebt affiniteit met versproducten en horeca

Je werkt graag zelfstandig en bent proactief

Beschikbaar op de vrijdagen en zaterdagen

Wij bieden

1.995 – 2.600 euro per maand
o.b.v. fulltime werkweek

40uur per week
37,5 uur na verrekening ATV

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

 

Voorbeeld van een werkdag
(klik om te vergroten)

Wij zijn

Koninklijke Ruig, met hoofdkantoor in het Noord-Hollandse Oostzaan en te vinden in Sligro-vestigingen in heel Nederland, bestaat als familiebedrijf al 131 jaar. We zijn leverancier van een specialistisch en ambachtelijk assortiment in wild en gevogelte met een hoog kwaliteitsniveau. Bij ons kan zowel de bewuste consument als de foodprofessional terecht voor de voeding van de toekomst. Historie, ambacht en actuele kennis dienen hierbij als basis voor de ontwikkeling van het aanbod.

Jouw werkzaamheden

Zoek je een ondernemende en zelfstandige baan binnen de dynamische omgeving van vers, waarin je zelf de winkel kan runnen? Heb jij ervaring met werken in een slagerij of horeca onderneming? Lees dan snel verder!

Als grootste poelier van Nederland hebben we een uitgebreid assortiment van kip, kalkoen en andere wild en gevogelte producten te bieden. In de winkels, die wij hebben in de groothandel vestigingen van Sligro, heb je te maken met een breed scala aan klanten, van Food professional tot hobby-kok. Jouw winkel is de belangrijke “voorraadschuur” voor de lokale horeca, waarbij je met jouw enthousiasme en advies de ondernemers echt verder kan helpen. Maar ook de MKB-er inspireer je door ze te adviseren over ons assortiment. De winkel is 6 dagen geopend (en soms ook op feestdagen) tussen 8:00 en 17:00 uur met uitzondering van de koopavond.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw kwaliteiten in kan zetten om samen te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf, dan kan dit weleens de nieuwe uitdaging zijn die je zoekt.

De invulling van de functie is op parttime basis. Daarbij is je aanwezigheid van belang op de commerciele dagen aan het einde van de week .

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 73.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  175

  medewerkers

  132

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd