fbpx

Wij vragen

Ervaring in een vers-winkelomgeving is een vereiste

Kennis van wild & gevogelte of vlees is een pré

Communicatief sterk

Ondernemend

Teamspeler

Doelgericht

Wij bieden

1.850 – 2.450 euro per maand
o.b.v. fulltime werkweek

32 – 40 uur per week

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Winkel Ruig
Zuideinde 235, Oostzaan

Voorbeeld van een werkdag

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!

Jouw werkzaamheden

We zoeken een spontane collega die helpt om de huidige winkel te transformeren naar de winkel van de toekomst. Basis hiervoor zijn de kwalitatief hoogwaardige wild- en gevogelteproducten van de grootste poelier van Nederland. Dit alles binnen een lokale omgeving met een regionale uitstraling.

Je bent onderdeel van een hecht team bestaande uit 2 naaste collega’s. Daarnaast bouw je, samen met de afdeling Marketing en operationeel management, aan de beste omstandigheden voor de stapsgewijze opbouw richting het einddoel. Het betreft een fulltime functie, waarbij flexibiliteit in werkdagen gevraagd wordt (de winkel is 5 dagen per week geopend, van dinsdag t/m zaterdag). Ben jij de spontane, creatieve, klantvriendelijke en ondernemende verkoper-manager die wij zoeken? Reageer dan snel!

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 72.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
Mail ons dan op werken@ruig.nl.

175

medewerkers

128

jaar historie

70/30

man/vrouw-verhouding

43

gemiddelde leeftijd