fbpx

Wij vragen

Aanstekelijk enthousiasme

Communicatief sterk

Ondernemend

Teamspeler

Ervaring in een verswinkel-omgeving is gewenst

Kennis van vlees is een pré

Wij bieden

1.850 – 2.450 euro per maand
o.b.v. fulltime werkweek

32 – 40 uur per week

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Winkel Ruig (voor particulieren)
Zuideinde 235, Oostzaan

Voorbeeld van een werkdag

Jouw werkzaamheden

We zoeken een spontane collega die helpt om de huidige winkel te transformeren naar de winkel van de toekomst. De basis hiervoor zijn hoogwaardige wild- en gevogelte-producten van de grootste poelier van Nederland. Daarnaast bieden we een uitgebreid aanvullend assortiment. Dit alles binnen een lokale omgeving met een regionale uitstraling.

Samen met twee enthousiaste collega’s run je de winkel. Ons doel is de winkel, in de toekomst, naar een hoger level te brengen en in te spelen op de trends. Het betreft een fulltime functie. Op zondag en maandag is de winkel gesloten, alle andere dagen rekenen we op jouw aanwezigheid. Ben jij de spontane, creatieve, klantvriendelijke en initiatiefrijke collega die wij zoeken? Reageer dan snel!

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik, maar via de winkel in Oostzaan verkopen we onze producten ook aan particulieren. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 72.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
Mail ons dan op werken@ruig.nl.

175

medewerkers

129

jaar historie

70/30

man/vrouw-verhouding

43

gemiddelde leeftijd