Wij vragen

Weet van aanpakken

Stressbestendig

Secuur en probleemoplossend

Zelfstandig kunnen werken

Bereid tot het uitvoeren van fysiek zwaar werk

Wij bieden

1.995 – 2.600 euro per maand
o.b.v. fulltime werkweek

12 tot 40 uur per week

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Sligro Eindhoven
Hurksestraat 5, 5652 AH Eindhoven

Voorbeeld van een werkdag

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!

Jouw werkzaamheden

Ben jij de aanpakker, die zelfstandig zorgt dat de bestellingen van onze klant correct wordt klaargezet voor verzending? En ben je in de avond op je best? Dan zijn we op zoek naar jou, voor minimaal 3 avonden in de week. Maar meer mag zeker ook!

Ook overdag kun je ons helpen door mee te bouwen aan een afdeling die straalt voor de bezoekende klant van Sligro. Dat je werkt met versproducten in een hygiƫnische omgeving spreekt voor zich, maar snij-ervaring is niet nodig. Kom jij ons versterken?

(Minimaal in het weekend of een avond is noodzaak, maar als je meer avonden beschikbaar bent is dat prettig.. Combinatie met een dienst overdag is bespreekbaar. De start van de avondwerkzaamheden is afhankelijk van de drukte tussen 15:00 en 17:00 uur.)

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 73.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  175

  medewerkers

  132

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd