Wij vragen

Je houdt van lekker eten

Je krijgt energie van adviseren en verkopen aan klanten

Je werkt graag zelfstandig en bent pro actief

    Je bent 8-20 uur per week beschikbaar, inclusief de zaterdagen

Je bent direct beschikbaar

Wij bieden

Salaris op basis van jouw leeftijd

8-20 uur per week

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Ruig wild & gevogelte
Zuideinde 235, Oostzaan

Voorbeeld van een werkdag

Wij zijn

Koninklijke Ruig, met hoofdkantoor in het Noord-Hollandse Oostzaan en te vinden in Sligro-vestigingen in heel Nederland, bestaat als familiebedrijf al 130 jaar. We zijn leverancier van een specialistisch en ambachtelijk assortiment in wild en gevogelte met een hoog kwaliteitsniveau. Bij ons kan zowel de bewuste consument als de foodprofessional terecht voor de voeding van de toekomst. Historie, ambacht en actuele kennis dienen hierbij als basis voor de ontwikkeling van het aanbod.

Jouw werkzaamheden

Voor onze winkel in Oostzaan zijn wij op zoek naar gemotiveerde verkoopmedewerkers wild & gevogelte. Als grootste poelier van Nederland hebben we een uitgebreid assortiment van kip, kalkoen en andere wild en gevogelte producten te bieden.
Met jouw passie voor verkopen en food ben je in staat om de mensen die de winkel bezoeken enthousiast te maken over onze producten. Je denkt daarbij goed mee met de klant en geeft gevraagd en ongevraagd advies over ons assortiment. Dit allemaal met het doel om de klanttevredenheid hoog te houden. Bovendien breng je mensen ook op ideeën om eens een van onze andere producten te proberen. De focus van je verkoopactiviteiten ligt op de producten die vers (onverpakt en voorverpakt) in de schappen liggen, maar het zal zeker ook voorkomen dat je een bestelling op maat klaarmaakt. Je houdt de voorraad van onze producten in de schappen en de vitrine bij, waarbij je goed let op de houdbaarheidsdatum. Ook verzorg je de dagelijkse bestellingen. Na een inwerkperiode ben je zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de winkel.

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Stuur bij interesse een mail naar hr@ruig.nl ,neem telefonisch contact op via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 73 of loop gewoon even binnen bij onze winkel aan het Zuideinde 235 Oostzaan.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.