Over Ruig

Wie is koninklijke ruig

Ontdek ruig: meesters in wild en gevogelte met een koninklijk randje

Bij Ruig, opgericht in 1891 en sinds 2017 Koninklijk, is wild en gevogelte meer dan een product. Het is een ambacht, een passie die generaties overstijgt. Gevestigd in Oostzaan, met een shop-in-shop in 36 Sligro-vestigingen, staan we bekend als dé specialist voor horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met ongeveer 175 + toegewijde medewerkers, waarvan driekwart in de ambachtelijke productie en logistiek werkt, streven we naar kwaliteit, enthousiasme en een familiesfeer. We zijn niet alleen leverancier aan de op foodservice gerichte groothandel Sligro, maar ook de poelier in hun 36 vestigingen.

Bij Ruig draait alles om respect voor mens, milieu en dier. Onze diepgaande kennis van de branche stelt ons in staat de professionele kok te inspireren en te innoveren in de keuken met vernieuwende wild- en gevogelteproducten. Bij Ruig ervaar je de kracht van een Koninklijk familiebedrijf, waar zekerheid, gedrevenheid en werkplezier de sleutel zijn tot ons gezamenlijke succes.

Jouw toekomst bij ruig: een stabiele basis met vrijheid van ondernemerschap

Bij Ruig streven we naar een werkomgeving waar stabiliteit en ondernemerschap hand in hand gaan, met een hartelijke familiecultuur die de kern vormt van onze employer value propositie.
  • Zekerheid: Word deel van een groep hardwerkende, nuchtere professionals die altijd het beste uit zichzelf en elkaar willen halen.
  • Gedreven: Ervaar trots op vakmanschap, historie, kwaliteit en het ambachtelijke proces bij elke stap van je carrière.
  • Plezier: Werk in een informele, platte organisatie waar humor en werkplezier de dagelijkse gang van zaken bepalen.
  • Ondernemerschap: Ruig stimuleert vrijheid & verantwoordelijkheid in het werk met de mindset van het runnen van je eigen toko.

Ruig's cultuur: gedreven door samenwerking en passie

Bij Ruig bloeit een cultuur van samenwerking en passie. Geen hiërarchie, maar een stimulerende omgeving waar iedereen bijdraagt aan het collectieve succes. Open communicatie, respect en kennisdeling vormen de kern. Ruig is niet zomaar een werkplek; het is een uitnodiging om je passie te leven en samen te groeien.