fbpx

Wij vragen

Hbo werk- en denkniveau

Communicatief sterk
(verbaal en schriftelijk)

Initiatief nemen

Analytisch

Plannen en organiseren

Teamplayer

 Leidinggeven

Wij bieden

2.750 – 3.500 euro per maand
o.b.v. fulltime werkweek

40 uur per week

25 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Ruig hoofdkantoor
Zuideinde 235, Oostzaan

Voorbeeld van een werkdag

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!

Jouw werkzaamheden

Als salesmanager binnendienst geef je op inspirerende wijze leiding aan de vier medewerkers. Je bewaakt de voortgang van de bestaande interne procedures en processen en draagt actief bij aan het optimaliseren van de synergie tussen de buitendienst en de interne afdelingen. Je signaleert de kansen in de markt en voorziet de salesmanager en de accountmanagers gevraagd en ongevraagd van relevantie informatie die bijdragen tot een succesvolle marktbewerking.

Het opzetten en implementeren van verkoopbevorderende activiteiten, alsmede acquisitie van new business (zowel in- al extern) is een belangrijk onderdeel van deze functie. Ook het voorbereiden en uitwerken van tenders en offertes behoren tot jouw werkzaamheden.

In deze veelzijdige en dynamische functie bevind je je voortdurend in het spanningsveld van commercie versus procedures en richtlijnen en de borging daarvan. Samen met jouw team draag je je zorg voor een intern soepel functionerende salesoperatie.

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer 075 – 684 73 73.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  175

  medewerkers

  129

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd