Wij vragen

Je hebt HBO- werk en denkniveau en een foodgerelateerde opleiding

Je hebt ervaring binnen de kwaliteitsafdeling en de voedingsmiddelenindustrie

Je hebt passie voor food

Je bent bekend met HACCP regelgeving

Wij bieden

Een salaris van € 2.400 – € 2.800 bruto per maand bij een fulltime dienstverband

32-40 uur per week

24 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Ruig wild & gevogelte
Zuideinde 235, Oostzaan

Onze kwaliteitsafdeling gaat uitbreiden! Een afwisselende afdeling waar je kennis rondom wetgeving, HACCP en voedselkwaliteit perfect samenkomen. Ben jij de leergierige kwaliteitsmedewerker met een passie voor food?

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!

Jouw werkzaamheden

In deze functie ondersteun je de kwaliteitsmanager bij de borging en verbetering van het kwaliteitszorgsysteem en kwaliteitscontrole. Je bent continu alert op verbeterpunten met betrekking tot kwaliteitsprestaties en draagt bij aan verbetertrajecten. Komt er een audit aan? Jij weet als geen ander welke documenten er nodig zijn om de audit vlekkeloos te laten verlopen. Zie je een situatie die mogelijk niet verantwoord is? Jij meldt dit bij de juiste persoon zodat er geen ongelukken gebeuren. Ook spar je samen met de kwaliteitsmanager over de nieuwe wet- en regelgeving omtrent kwaliteit, arbeid of milieu waarover jij gisteren hebt gelezen. Andere taken binnen deze functie bestaan uit het up-to-date houden van specificaties van onze grondstoffen; het opstellen en invullen van productspecificaties; voorbereiden van microbiologisch onderzoek; het (administratief) ondersteunen bij klachten en/ of audits controles, registraties en rapportages. Tot slot houd je de (kwaliteit)handboeken bij en doe je aan artikelbeheer.

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Als je nog vragen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Mike Horsting – de Groot, via (075) 684 7372 of mikehorsting@ruig.nlMeteen solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul het sollicitatieformulier in onderaan de vacaturetekst op onze website.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  135

  medewerkers

  130

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd