Wij vragen

Je hebt HBO- werk en denkniveau

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de foodbranche, bij voorkeur vlees-poeliersbranche

Je hebt passie voor food

Je hebt een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal. De Franse taal is een pré

Wij bieden

Een marktcomform salaris 

32-40 uur per week

24 vakantiedagen
o.b.v. fulltime werkweek

Eindejaarsuitkering

Jouw standplaats

Ruig hoofdkantoor
Zuideinde 235, Oostzaan

Ben jij de  inkoper met een passie voor food? 

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk!

Jouw werkzaamheden

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid van producten en grondstoffen binnen RUIG. Samen met het bedrijfsbureau zorg je voor de juiste administratieve back-office (prijsbeheer/borging, productspecificaties, leveranciersconditie etc.) en de juiste bestel en leverfrequentie van de goederen. Ook worden prognoses en acties besproken met toeleveranciers om de goederenstroom te borgen.
Vanuit jouw rol wordt gezorgd voor de beste, marktconforme inkoopprijs tegen de juiste condities. Met de leveranciers voer je jaargesprekken waarna je de afspraken en contracten borgt. Om deze afspraken te monitoren worden periodiek de inkoopvolumes en overige ontwikkelingen geëvalueerd en besproken.
Samen met de categorymanager worden assortimentskeuzes gemaakt en met de productiemanager worden de wensen op het gebied van grondstoffen voor de eigen productie bepaald.

Jouw reactie
Wij zijn benieuwd naar jou! Als je nog vragen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Mike Horsting – de Groot, via (075) 684 7372 of mikehorsting@ruig.nlMeteen solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul het sollicitatieformulier in onderaan de vacaturetekst op onze website.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Direct solliciteren?


  Werkt het sollicitatieformulier niet naar behoren?
  Mail ons dan op werken@ruig.nl.

  160

  medewerkers

  131

  jaar historie

  70/30

  man/vrouw-verhouding

  42

  gemiddelde leeftijd