Working

in logistics

Ruig's logistics department: Where precision and speed come together.

Bij Ruig is onze logistieke afdeling van cruciaal belang. Het team zorgt ervoor dat op het juiste moment de juiste producten bij de juiste klanten arriveren. Van het zorgvuldig picken van producten tot het perfect laden van vrachtwagens – dit is waar ons toegewijde logistieke team dagelijks aan werkt. Hier ben je omringd door doeners en aanpakkers die elke uitdaging met vastberadenheid tegemoet treden.

Ons logistieke team beheert de inkomende en uitgaande goederen. Of het nu gaat om grondstoffen die binnenkomen of bestellingen die de deur uitgaan, jij zorgt voor een gestroomlijnd proces. Het correct ontvangen van goederen en het voorbereiden van bestellingen voor transport behoren tot jouw takenpakket. Binnen de dag- en avonddiensten tussen 06:00 en 23:00 uur ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van administratie en het handhaven van een geordend magazijn.

In onze logistieke afdeling bij Ruig draait het niet alleen om efficiëntie. Ontdek bij ons de zekerheid van een gedreven team, werkplezier in een gezellige, familiaire omgeving en de vrijheid om verantwoordelijkheid te dragen in jouw logistieke carrière. We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich willen aansluiten bij ons ambitieuze logistieke team en willen bijdragen aan het succes van onze dagelijkse operatie.

Working in logistics

Jobs

in logistics